Novák jsem já a určitě ne prototyp ale stavba dobrý mám ho na stole a chci ruského ale jako vždy když se chci pustit do něčeho z velké války tak mě zdeško vyvede z omylu a tak nic nestavím pač to bude nakonec blbě
Alesáku, koukej do toho říznout a nevymlouvej se na zdeska..! Na ruský Nieuporty jsem i něco sehnal, tak pokud nevymyslíš kamufláž éra, které stojí někde v zadu na letišti a je napůl zakrytý březovým hájem, tak to pude..
Zdá se, že chmelnice se těší na jaro a přiměřeně tomu i chmelničáři opouští své zimní brlohy. Někdo hodně rychle, někdo pomaleji Jako důkaz že i já se po odbočce k doprávákům probírám z mrákot pár fotek 11-ti válce.
Nacpal jsem tam všechno i když to vidět nebude. O přesnosti se nedá moc mluvit ale naštěstí je vše o chlup větší. Návodu se raděj nedržet, pasovat nasucho a občas se zamyslet
..ty přední vzpěry (baldachýnový) tam máš takhle vlepený už nafurt..? Já jen, že celý to jejich kování by mělo být takříkajíc venku. A ve smyslu geometrie letounu by měly sedět na horním podélníku trupu.. Takhle z toho nejsem moc moudrý...
No jo, maj to tam takhle. Taky jsem nad tím dumal ale kdybych je posunul výš tak zase nevyjde zadní kozlík a křídlo by mělo náběh jak když pouštíš draka. On náznak kování nad kryt ještě trochu přečuhuje.
Už se v něm dá sedět a možná by i popolétl. Škoda, že to co napadlo pana Platze zkusil pan Delage až o nějakých 10 let později, měl bych už skoro hotovo