Dnes jsem se registroval a zkusil první příspěvek. Nějak se s tím víceméně neúspěšně peru. Asi z toho nic lepšího nevymáčknu, myslím tím jak příspěvek, tak i fotky. Fotograf ze mě asi nebude. No nic další zkouška o přílohu. Ale stejně díky.
táto je už čo sa týka veľkosti na tom lepšie, ale skúsil by som to fotiť vo vnútri pod nejakou dobrou lampou no a k tigrovi, na druhý pokus je to až moc dobré, sneh sa mi páči, zablatenie tiež, čo ma ruší, sú tie náhradné články na veži, určite neboli tak dokonalo biele
Jako z mého pohledu je to naprosto parádní s tím, že to púsobí jako tank postavený večer po jízdě před štábem ve fujavici. Prostě "fotka" tanku ráno - co mi ale vadí je nepřítomnost sněhu zepředu na pásech - jen kousky.... Bílá je podle mě tak bílá jak by byl tank 2-3 dny po natření vápnem,.....konkrétně Ančalíza byla bílá hodně, včetně těch článků na věži! U mě teda 86% ze 100....PARÁDNÍ FLEDHERNHALLE
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Ač já jako letec Šíma ( technika není můj obor), tak při pohledu na zašpiněná kola se sněhem jsem si vzpomněl na mou zimní praxi na strojní průmyslovce kdy jsme rozřezávali autogenem staré vagóny
Z mého pohledu velice realistické ...... celý model zaujal
Děkuji všem za příspěvky, zejména dolinovi za postřehy. Ty 2 až 3 dny by mě netrápily, protože to takto někdy muselo proběhnout. Ten sníh zepředu na pásech opravím. Čeká mě Pz. IV z Charkova, takže taky zima, což bude pro mě větší ořech, protože tam by měla být ta bílá hodně ojetá. Ještě nevím jaká technika na to bude nejlepší. Takže všem ještě jednou díky.
On si dneska málokdo troufne udělat bílý tank, protože to pak vypadá, jakože neumí udělat odrbanou zimu. Ať to v tomto případě platí nebo ne, každopádně mně se bílá technika líbí. Škoda nekvalitních fotek.