Je to absolutní krabička bez jediný úpravy. Je to 22 let starej model a při sestavování nenastal jedinej problém, holt Tamiya je Tamiya , jediný co mě zdržovalo byly stopy po přesazení forem na některých dílech, ale ty šli lehce odškrábnout skalpelem. Model je do vitrýny, takže patina skoro žádná, pouze jsem ho zašpinil Tamiyáckejma "očníma stínama". Stříknuto je to Tamiyáckým akrilem a lakoval jsem polomatem ve spreji tak od Tamky.Původně jsem ho sem ani nechtěl dávat, ale protože je to tu samej skopčáckej kousek což mě začíná štvát tak je tu. Jo ten model jsem koupil v pátek 11.7.08 v 15:00 v Blue Maxu jako bazarovej za 400,- a teď v sobotu 12.7.08 v 15:30 jsem ho dokončil, a ještě jsem se stačil šest hodin vyspat.
Přílohy
Naposledy upravil Darth Vader dne 15 črc 2008, 17:54, celkově upraveno 1
no tak já se přidám líbí. slepený moc pěkně a čistě. ale na druhou stranu když toho Shermana vidím, napadá mě ta hláška z reklamy. "příliš obyčejná, fádní a nudná naprosto bez chuti." Tim chci říct že bych se u toho docela nudil. Vadilo by mi že to jen jeden z tisíce uplně stejnejch. Ale je to pěkně postavený fakt.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Pekne postavené, akurát mi to príde trochu tmavé....možno by to chcelo trošku zosvetlenia Ale však máš možnosť si to vyskúšať zasa na inom modeli nabudúce..
Mně se to taky líbí jen se mi do těch americkejch podvozků ,kdy je každej pojezd z mnooooha dílu a kdy udržet geometrii je úděl spíš pro automechanika s dlouholetou praxí , moc nechce , zlatý rusové a němci. jinak jak říkám hezkej model.....
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Díky za ohlasy. Na poud Fíka jdu dnes ještě dokoupit náký krabice celty atd., abych ho trochu dozdobyl.
No a podložka? Mám v plánu postupně dodělat podložky ke všem svejm modelům. Jenže jsem nikdy nic takovího nedělal a jelikož to v tý vitrýně bez podložek nevypadá blbě, tak to pořád oddaluju .
Jo tohle tomu vždycky pomůže. Ale na mě nedej, mě se prostě moc nelíbí to jak je třeba Sherman uplně nezáživnej tank když jsou si podobný jak vejce vejci. Takhle Tiger kterej je každej unikát to je moje krevní zkupina.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Vypadá to lépe ale nechápu na čem by to drželo spíše si mohl zpracovat na reflektorech,madlech,nahradit kulomet vedle řidiče.... Neříkám ale že je to hnusné to naopak je to velice zdařený model