Tak jsem davam jeden ze svych prahistorickych modelu. Patinu jsem se tehdy ucil, je tam jen patina olejovokou umbrou prirodni a drybrush hran bilou. Komentovat nemusite, o jeho slabinach vim
Inak teraz ma napadlo, ak by som si chcel postaviť takéto Lt-38 včeskoslovenskej kamo, alebo Slovákov na východnom fronte, tak ktorá značka je asi najlepšia voľba?
Mal si si zohnať a naštudovať podklady...... Návod sú pre mňa dostatočné podklady.
Ano je to Maquette. Stavelo se to docela dobre, je tam nekolik propadlin, ktere se daji spravit. Clankove pasy.
Doporucuju vzhledem k cene, jinak Tristar je samozrejme kvalitnejsi a drazsi.
bobanski: model vypadá velmi pěkně ikdyž jde vidět že stavebnice je dost stará... good job staroch03: Nejenom LT 38, ale dělá i s jinýma nádstavbama... a mají hafo dobrý, detailní článkovaný pásy (mají i miniaturní licí číslo)
Podle vasich nazoru shledavam, ze Maquette asi nic-moc, takze jsem mel asi stesti pri vyberu. Je to muj jediny model od teto firmy.
Jestli si matne vzpominam, tak neco jako interier tam je, bohuzel nemam uz asi navod a vez nejde odendat, abych se mrknul, je tam nejaka prilepena