A kua ...
I kdybych ted hodil cihlu na plyn (coz mi nehrozi, neb nejsem zednik ...) tak te huz nedozenu ...
Ale jo jedes ...
Ja rikal, ze to pro nekoho bude 4x sweetweek ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Hmmm to mas pravdu, ale jeste stale jsem nenasel velikonocni kamo ...
Docela me to ... s**e ...Kazodpadne si sam budu gratulovat, pokud dnes dam rameckum pokourit a alespon zacistim dily ...
Ale stavebnici mam v "pohotovostni poloze" pod stolem ... To je vyznamny pokrok ve staveni .. Normalne totiz spala v sedacce ...
A ted ji presunu do prostoru B3 ... !!!
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Tak tohle je to tajemstvi ...
No neni to jeste jako slepovana vrtule z dyhy, ale nevypada to zle ...
Ale nemyslim si, ze by tam mela byt bila ...
Jinak klobouk dolu ... O necem takovem jsem uvazoval, ale nenasel odvahu ...
Dešneku: právě že bílá, po přetažení olejovkama bude po ní, ted' jsem dal světlejší odstíny než minule a je to pořád tmavý, až se to strácí. Vrstvý musí být kontrastní