Pridavam sa aj ja do tejto tematickej stavby. model je Profipack od Eduardov, kamuflaz som zvolil stroj Bruna Loerzera z Jasta 26. Stavba bude uplna krabicka, doplnat budem akurat len vyplety.
Přílohy
Naposledy upravil Zdeno Bugan dne 11 led 2006, 12:29, celkově upraveno 1
Krajina: Nemecko
Hodnosť: Hauptmann
Jednotky pôsobnosti: FA 60
FA(A) 203
FFA 25
Jasta 17, 26
JG 3
Kek Jametz
Počet zostrelov: 44
Dátum a miesto narodenia:22. Január 1891 v Berlíne
Dátum a miesto úmrtia: 23 August 1960 v Hamburgu
Pěkně si se rozepsal, můj Albík čeká až zaschne olejovka v kokpitě. Zatím barvím detaily do kokpitu. Uvažoval jsem, že budu stavět dva Albíky najednou, ještě D.III z profipacku(tu srdíčkama a svastikama), ale mám moc velkou rozestavěnost.
Nazdar Martin. Ja uz mam hotovy interier aj motor, dokonca aj kanony. Dnes to idem opatinovat. A akurat sa snazim nalepit to Logenze na horne kridlo. Problem je ze mi draha zobrala stativ lebo ho potrebovala doma tak som to nemohol nafotit, ale dnes sa k tomu snad dostanem. Toto hore chcem este viac rozpisat, chcem tam dat este Loerzerov zivotopis. Ak niekto mate nejake fotky z Jasta 26 velmi by som vam bol povdacny keby ste mi ich poskytli, dam ich sem.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
No, pěkně - čím víc albíků tím lépe. Já jdu dát do tématu proč se mi líbí chmelnice Albatrose C.III. Doma mi to leželo rozestavěné už půl roku. Teď mi schne Albík, do Cobry se mi nechtělo, tak jsem vyrobil dřevo na tomhle stařešinovi. Je to jeden z prvních kitů Eduardu. Doufám, že ho vydají znova. Jdu to nafotit.
Takze prvykrat pridavam fotky zo stavby, hotovy je interier, motor a gulomety, pokusam sa lepit aj dekaly Logenze na horne kridlo. Dnes dam dokopy interier a zacnem sa venovat trupu.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...