Poznámky ze stavby: krásně to pasuje dohromady, jak je u Eduardů zvykem. Mám pocit, že mi trošku ujela geometrie. Přičítám to dvěma věcem – 1) je potřeba hlídat přesnost už při kompletaci kokpitu, protože to pak ovlivní polohu nasávacího otvoru vepředu. 2) tím, že při slepování trupu se lepí i SOP, tak jsem asi neuhlídal 100% rovnost zde, protože křídla jsem pak nějak nemohl dohonit a SOP mi nesedí úplně na nasávací přepážku vepředu.
Tenké kanony jsem nahradil jehlami.
Na zaoblení křídel je při tak lesklém kovovém povrchu znát zakřivení tvořené segmenty plošek. Při klasické kamufláži nebo na samotných výliscích bych si toho vůbec nevšiml. Mimochodem, když jsem teď dělal lesklého černého spita (Eduard 1:48 – bude v galerii během týdne), tak u toho je to vidět na VOP. Teprve na tomto kousku (čtvrtý v řadě), který neměl klasickou kamufláž jsem to zpozoroval.
Čistota stavby nicmoc. Hlavně spoj křídlo-trup je celkem prasárna. Propadliny na klapkách jsou nejspíš kvůli špatnému začištění dílů a příliš velkému tlaku při lepení svařovacím lepidlem.
Povrch je Gunze supermetalic SM01. Místa, která jsou jinak barevná (chromově) jsou podstříknutá lesklou GX černou. Myslím, že je to lepší než odstín SM chrom.
Problém nastal při washi. Když jsem zkusil udělat klasický wash olejovkami na spodní straně VOP, tak ta stříbrná hrozně zešedla. Takže jsem musel vzít kreslicí fixy, vytáhnout spáryy a vytečkovat nýty. Ty nýty jsem pak opatrně stíral uchošťourama. Ten wash byl týden práce ( asi 4-5 hodin čistého času).
JirkaM
Je to nemožné, řekla pýcha.
Je to riskantní, řekla zkušenost.
Je to nesmysl, řekl rozum.
Tak to zkus, zašeptalo srdce.
Je to nemožné, řekla pýcha.
Je to riskantní, řekla zkušenost.
Je to nesmysl, řekl rozum.
Tak to zkus, zašeptalo srdce.