Stavba začala před sedmi lety jako čistá krabička, minulý rok jsem stavebnici opět vyhrabal a konečně dodělal. Doplněny jen pásy na Luftwaffe a pár drobností samodomo, upravena pancéřová deska za pilotem, co šlo bylo stříkáno přes šablony. Obtisky od Hasegawy byly katastrofa a některé si nesedly ani po kouzelných vodičkách. Patina jen lehká. Co se týká zbarvení, ihned po zakoupení stavebnice jsem byl rozhodnut pro Trautlofta. Původně jsem chtěl schéma z krabičky bez úprav, ale nemnoho nalezených fotografií můj záměr zhatilo. Jak opravdu přesně vypadal Trautloftův Mezek G-2, jaké bylo přesné rozložení polí a jaké barvy byly použity nedokáži rozhodnout. Probíral jsem to na jiném vlákně, kde jsem většinou kladl otázky a sám si na ně odpovídal. Nakonec jsem zvolil toto rozložení kamuflážních polí a barvy RLM 70, RLM 02 a zelenou Gunze 303. Protože se mi subjektivně pocitově RLM 02 nelíbila, protože příliš "razila", přestříkl jsem ji filtrem z "303". Rozhodl jsem se oproti "krabičkovému" schématu pro žluté doplňky. Kam přesně pruhy na spodní straně křídla zasahovaly nevím, zvolil jsem "kratší" variantu. Rozhodně mezi šedivkami vypadá zajímavě.
Přílohy
To, že jste paranoik, ještě neznamená, že po Vás někdo nejde!
Myslím že farby si zvolil dobré, pekne čisto postavené to máš tiež. Ale čo mi bije do očí je trup To je vrch tak hranatý??? A chcelo by to trošku "patinky"
Martin martinsticky Štický Máte-li dojem že vidíte nepořádek , nenechte se zmást . Jedná se pouze jen o systém uložení věcí , který momentálně nechápete .