První kočička je hotová. Stavba naprosto v pohodě. Pavel Š. group dodal masky a obtisky. Celé jsem to zazdil přestříkáním zředěné žluté i přes znaky Už takové efekty dělat nebudu, když to nečekáte
Pekna kocka ...len ta seda v spalinach za vyfukmi mala byt o cosi kratsia, a ukoncenie tych vyfukovych stop malo byt pozvolnejsie...je to akoby "useknute"...
Pěkná barevná číča až trochu moc na můj vkus brutální očouzení ale třeba to tak bylo
Martin martinsticky Štický Máte-li dojem že vidíte nepořádek , nenechte se zmást . Jedná se pouze jen o systém uložení věcí , který momentálně nechápete .
Skřivane promiň, mě to přijde celý uplně divný... jako by to proletělo komínem, ale zapomnělo se na wash... když už si newashnul nýty, mohl si apsoň vytáhnout víc ovládací plochy, klapy cowlingu... Na nádrž si taky ani nešáhnul... wash šachet je naopak jen rozmatlanej olej... a co Tě to proboha napadlo s tou žlutou přes znaky? To je uplně stejná hovadina, jako to někteří dělají zelenou na olivový kamo.... vždycky to vypadá blbě...
Neviem, podľa mňa je to očmudenie vpohode jedine ak tak trocha dlhší velmi jemný čierny difúzny chvost na konci , samozrejme že záleži od dlžky služby stroja a tiež na tom či sa autor snažil urobiť stroj presne podľa nejakej foto alebo si to zoberie všeobecne a ukáže to čo sa na kočkách zvyklo objavovať, no zase je pravda že ak sú už až tak velké je to trocha v kontraste s relativne čistým povrchom, ale inač určite pekné a oživý zbierku