Poslední dvaasedmdesátinu jsem stavěl více než před deseti léty. Stavěno od dubna a s velkým znechucením dnes dokončeno.Na modelu nepasovalo vlastně pořádně nic,kromě přechodu křídlo trup. Motorové gondoly byly jednou velkou katastrofou,interier nelze nazvat jinak než noční můra.Dvaasedmdesátinu už dlouho zase ne.
Musim povedať že stavbu som sledoval i ked som neprispieval a vysledok je ozaj boží parada velmi obdivujem tu cistotu pri takej velkosti a kvalite, prevedenie je taktiež užastne
Naposledy upravil Peter Sýkora dne 26 říj 2012, 17:43, celkově upraveno 1
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Krasný letadlo . Jen pro zajímavost není to nahodou ještě stará ESCI??? Co jsem měl já možnost stavět italku tak až na CR-42 vše děs běs proto tě obdivuji jak si to krásně dokončil.
Nelze něco jen začít, musí se to také dokončit. Dr. Ernst Kupfer