Těch dekálů jsem si nevšim, sorry. To očouzení mi nepřijde přehnané, viděl jsem už na fotkách mnohem horší, potíž je v tom, že se to nikdo neodváží takto na modelu udělat. Tedy za mne, až na ty dekály, stále výrazný nadprůměr.
Myslím, že na patině a stínování byla odvedena dobrá práce. Ale celkově mi Corsair připadá hrozně vybledlý, například kontrast mezi tmavou šedou a světlo modroušedou skoro neexistuje. Jinak až na pár dalších už zmíněných věcí pěkné!
BEZVÝHRADNĚ STOJÍM ZA IZRAELEM
Pracujte pečlivě, nespěchejte, dokonalý vzhled modelu záleží jen na Vás. :)
Mě osobně se moc líbí. Co se týče toho olétání, tak mořská sůl dokázala opravdové divy. Jak dokazují né jedny fotografie. Dekály už se řešily. Já zvedám a tleskám
Mne sa to tiež páči a pritom nie som nadšenec námorných lietadiel. Škoda tých dekálov, ale keď sú pôvodné zo stavebnice, tak hneď viem kde je chyba - pôvodné academácke dekály sú tvrdé ako doska, veľa zázraku sa od nich nedá očakávať.
Martin martinsticky Štický Máte-li dojem že vidíte nepořádek , nenechte se zmást . Jedná se pouze jen o systém uložení věcí , který momentálně nechápete .
Mne sa tiez velmi páči, očmudenie presne podla mojho gusta a tak jak si warbird predstavujem dekaly nas vedia zradit, to dobre poznam umna sa to stava tiez Agresívne morské prostredie robi niekedy zaujímavé veci takze mne tak ako vrch tak aj spodok sa velmi pačia s kotrastnosťou farieb dnešnych zrekonštruovaných a nablískaných strojov sa to neda porovnávať... A zadalsie ako som si vsimol ze na poslednej fotke je tá modrá odosť viac modrejšia ako na tých predchádzajúcich kde vidno ze su zosvetlené svetlom, cize podla mna vobec to nemusi byt cele svetlé a bledé, fotky vela skreslujú