Naposledy upravil Doležal.L dne 28 bře 2010, 11:23, celkově upraveno 1
Luďku k tvým namořníkům mám hodně, ale opravdu hodně daleko. Stále jsem na vážkách prezentovat jej někde na živo. Jsem už trochu nalomený a uvidíme před akcí. Když nic jiného bude alespoň pro mladé začínající modeláře a i někdy již jejich otceLudek Spunda píše:Doufam ze na Plastik party v Liberci bude k videni nazivo.Preju hodne zdaru do dalsi prace
Jakube dík a hlavně za modelplacku. Ta mě nakopla nejvíc začít zase stavět. Rychle ji z upgraduj a hlavně nikdy neruš. Skvělá studnice pro začínající modeláře a nejen pro něJakub Vilingr píše:Myslím, že to je opravdu návrat ve velkým k modelařině
Měřítko je správně a určitě budu dál stavět 1/32 a 1/24. Šílená úchylka na velké modelyMirek O píše:Co bude dalšího? Měřítko je správné doufám, že budeš držet linii.
Ano nýtovalo se a komplet přerývalo. Kompletní popis stavby je zde http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=57&t=36798M1943 píše:Predpokladám že si prerýval a nitoval ?
Lubo ja vím, ale já se stříkání znaků bojím, jako čert kříže a snad si na ně někdy troufnuLubomír Kerék píše:trochu je škoda tých znakov z hora na krídle - vidno lem , v tejto mierke to chce marking striekat
Uživatelé procházející toto fórum: Hindman, Kubouš, MARABU, Radek Papežík a 7 návštevníků