Další přírůstek do sbírky Frantíků a meziválečných konstrukcí. Původně jsem chtěl udělat mašinu na které lítali naši v Africe, ale nakonec mi učarovala tahle francouzská námořní kamo. Model v pohodě, až na systém vzpěr. Tam si to chce trochu pohrát. Doplněno pár detailů. Model jsem pojal tak trochu jako experiment se stínováním plátna na křídle pomocí pistole....a jsem spokojen. Barvy Agama + Aeromaster, lak Gunze C. Děkuji p. Riedelovi za pomoc s poškozenými dekály
Bohužel Pavle v tomhle nemám mezery ale spíš propadliny. Fotím to na auto a vůbec nevím co bych měl ošéfovat a kde Ale díky za pochvalu. Teď ještě jeden temelín a jdu na ty Hawkery
Znaky na horním křídle by to chtělo doladit. Zatímco dole je máš hezky v rytí, nahoře prostě leží jak prkna. Na výškovce to rytí zase leze trochu moc. Jinak se mi ale prcek líbí, takže .
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
alf píše:Znaky na horním křídle by to chtělo doladit. Zatímco dole je máš hezky v rytí, nahoře prostě leží jak prkna. Na výškovce to rytí zase leze trochu moc. Jinak se mi ale prcek líbí, takže .
Neležej jak prkna, jen jsem zapomněl dát černou do rytí . Díky za upozornění.
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Tato stavebnica skor ci neskor caka aj mna a musim povedat, ze som ani nedufal, ze tato kamo moze byt taka pekna! Urcite nemas preco lutovat, ze si nespravil tu, na ktorej lietali cechoslovaci (ta sa mi paci hadam najmenej, nepacia sa mi na nej tie zakrpatene kokardy) Len tak dalej, konecne to nebolo nejake 1000x opozerane lietadlo ako bf109/fw190/mustang/spitfire. Cize vyber typu 100 bodov.
Peter Majerčiak, Nitra http://www.mkzobor.sk Sklamanie na každej súťaži: "V kategórii Lietadlá 1/48 vyhráva Supermarine Spitfire, P-51 mustang, FW-190 alebo BF-109."