V přebalu Flying machines jsou obsaženy výlisky Special hobby doplněné rezinovým kokpitem, planžetou barevných (přístrojová deska, upínací pásy) i nebarvených (mřížky chladiče a další drobnosti) plechů Eduard a rovněž rámečkem, který umožňuje postavit torpédonosnou verzi G-55S (tu jsem jak vidno nezvolil, ale třeba příště, kdo ví

Jelikož jsem chtěl mít fiata opravdu vymazleného, zpestřil jsem si stavbu detailsetem od Italian kits (vrtulový kužel, křidélka a výškovky, taková ta nasávací trubice nalevo, kola hlavního podvozku), doplnil jsem výfuky od Ultracastu a použil jsem taky oboustranné masky Montex.
Stavba nebyla úplně jednoduchá, v rámečcích díly sice vypadají nádherně, ale je to holt pořád shortrun, zejména zkompletování motorového krytu ze čtyř dílů a napasování na zbytek trupu je malinko oříšek. Také zamrzí proměnlivá kvalita vylisování v jednotlivých rámečcích, zejména značné otřepy v rámečku s drobnými díly jsou značně nepříjemné

Nicméně, jsem rád, že jsem stavbu absolovoval, troška námahy za tu nádheru stojí, pořád je to asi nejlepší model G-55 ever, tak co

Nuže, tady je výsledek mého snažení

P.S.: Tímto svatosvatě slibuji členům "italského klanu", že fiáta dovalím na SIG do Brna, konečně

- Přílohy
tvořím: H. P. Halifax
hotovo: G-55
hotovo: G-55