Ahoj. Tak na forum posílám svůj druhý model.Je to HOBBY BOSS a vše je barvené štětcem.Použil jsem jen leptané pásy od Edy.Vím že je tam chyb jako much ale myslím že do vytríny stačí.Jinak posuďte sami
Buď to nějak dobře fotíš nebo výborně štětcuješ... a nebo asi nejspíš obojí, mě tohle na štětec teda přijde úplně úžasný, fakt paráda . Gratuluji k pěknému modelu
Ahoj, jak děláš štětcem to očouzené od výfuku? . Model si zaslouží pochvalu
Modelařím teprve jeden rok, tak mě omluvte za velmi začátečnické otázky
-----------
Potkalo mě štěstí, řeklo Uhni a šlo dál
-----------
rozpracované: T 34/76 rusko postavené: bitevní loď Tirpitz bitevní loď Gneisenau F-16 LAV 25 air defence (k tomu dioráma) Tiger I a Autoblinda AB 40 ferroviaria (k tom dioráma)
chester píše:Ahoj, jak děláš štětcem to očouzené od výfuku? . Model si zaslouží pochvalu
Nevím, jestli to tak dělal Robin, ale začouzení a podobně se dá krásně dělat pomocí pigmentů (nebo bohatě stačí jemně nastrouhaný pastel) nanášených třeba zase štětcem, případně uchošťourem.
BEZVÝHRADNĚ STOJÍM ZA IZRAELEM
Pracujte pečlivě, nespěchejte, dokonalý vzhled modelu záleží jen na Vás. :)
Moc hezky nabarvene na stetec ! Taky ho mam na stole a chystam se na nej. Jen skoda tech chybek modelu ze strany HOBBY BOSSe, ktere sly pomerne rychle a lehce napravit, napr. chybejici predni regulacni klapka na chladicich a odstraneni nehezkych vystupku na vsech ovladacich plochach. A mozna doplnit par linek panelaze (zadni klapky vsech chladicu). S dlouhym kuzelem se toho uz neda moc delat. Ovsem ve vytrince to nastesti nebude moc videt.