Tak po dlouhé době a opravách s doplněním podrobností se mi podařilo částečně nafotit ten můj výtvor. Byl to boj. Rychlá stavba v závěru na E-day se nevyplatila , musel jsem potom veškerý "drybrush"smýt a provést znova . Proto jsem to ještě došperkovával až do teď, nebyla na to vůbec nálada. Výsledek dávám k posouzení. Fotky nic moc , chtělo by to kvalitnější foťák (a šikovnější ruce )
Máš pravdu ten foťák to dost zdůraznil. Ve skutečnosti to tak strašný není. No tak nějak přetažený jsem to měl při E-day a pak jsem to umyl. Použil jsem totiž hodně světou na drybrush a teď je použitá tmavší šedá
Děkuji pánové za ohlasy. Pokusím se model párkrát předvést na nějakých výstavách, však tam poznáte, že ono to zas tak slavný není . Mám tam drobný chyby, ale už nemám sílu je opravovat. Příště budu F-117 stavět pro změnu šedo-šedou, pokud ňáký to příště bude
Petr Štěpaník píše:At se s fanousem dari a at je na modelareni vic casu!
Toho času by to chtělo opravdu víc. Je těžký, když každej den vstáváš brzo do rachoty a vracíš se až k večeru celej vyšťavenej, to pak na nějaký modelaření moc chuti nezbývá