Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
Ra´am od GWH, není to Tamiya, ale postavit to jde V interiéru je Quinta, sedadla tištěná od MCC, RBF HGW a fody od QMT. Nejhorší je asi rytí, skoro všechny linky jsem musel protáhnout, a potom snad stovky popisek. Snažil jsem se jí trochu ušpinit, na fotkách to až tak moc nevynikne, ale mně to přišlo už celkme hodně, i když je spousta fotek na opravdu špinavé mašiny. Stavěl jsem jí od října loňského roku, teď si dám něco jednoduššího . Fotky nic moc, ale snad se bude líbit i tak.
Postaveno pěkně, dvě drobné připomínky bych ale měl.
- na pravé straně vedle brzdičáku by měla být umístěna malá anténa GPS na modelu asi je vidět nějaká vylisovaná kružnice, stačilo by ji dobarvit. Pak se objevila ještě jedna anténa po další modernizaci - za brzdičákem mezi záčatky mot. gondol. Ta asi v době přípravy modelu nebyla ještě známa, ale je to zajímavý.
Pozice Amraam a Python 4/5 jsou prohozené. Rá amy mají většinou umístění opačné. Narozdíl od Báázů. Amraam na vnitřní pozici, Python na vnější pozici.
Černoch: Ach jo Já pravda nikde nenašel fotku, kde má Ra´am amraam+python, tak jsem vyšel z návodu a vlastně jsem to předpokládal úplně automaticky, jak mám amraam "nakoukaný" na vnějšku z USAF mašin. Ohledně těch antén, dík za upozornění za tu malou, tu domaluji (GWH tam má takov výstupek), tu větší jsem ještě nikde neviděl, musí to být dost novinka...