Ještě jsem do naší soutěže a výstavy stihnul tohle. Na stříbrnýho jsem si po složení na sucho netroufnul, takže kamo je nakonec z Itálie 1945. Jak už jsem psal po složení nasucho jsem tuhle stavbu bral už jen jako slož a uteč. Fotky jsou pouze dvě, ač jsem jich vyfotil asi deset, teď v půl šestý ráno jsou prezentovatelný jenom tyhle. Pokud bude zájem po soutěži ještě něco blejsknu.
Tiež sa prihováram sa za viac fotiek . Kto je vydávateľom tých decals ? Tiež by som si rád urobil Invadera (snáď verziu B), ale v markingu z konca WW2, čo stavebnica žiaľ neponúka.
Zatím se mi stále nepodařilo nafotit ucházející fotky, Snad dneska. Zatím nějaký špeky pro Filipa. Takhle si stavebnici vyrobenou ve 21století nepředstavuju. Jo a co se týče dekálů, tak výrobce jsem já, internet a laserová tiskárna
Přílohy
Skla 3
Skla 2
Skla 1
Další spára kolem dolepovanýho střeliště.
Spáry kolem motorů jsou taky pěkný krátery
Cowling po a před ztenčením. Ten origo by se asi na modelu "pěkně vyjímal"
Honza Kopecký píše:Pavle ale jinak v NOVINKÁCH píšou, že to oddychvý model
No v tomto ja radšej budem milo prekvapený pesimista, ako sklamaný optimista . Michael tu ukázal, že sa to dá. Okrem toho som pred dvoma rokmi zvládol P-38J od Dragonu 1/72, takže aký taký výcvik mám. Každopadne si na Invadera už zhromažďujem doplnky. Čo ma zatiaľ na tej stavebnici zaujalo, to je celkom zábavný interiér