Kvalita odlití, ostrost drobných detailů, je velice dobrá! Musel jsem sice rovnat oba díly korby, které byly trochu pokroucené, ale spravila to horká voda...Takže pár fotek na začátek...
Honza
Don´t give up, hold on tight!... Hoenny´s way
RomanV píše:Pěkný Honzojsem vůbec netušil že Tankograd dělá i kompletní modely....myslel jsem že dělají jen doplňky. Co mají ještě v nabídce? U Milana v shopu jsem viděl jen nějakýho Zila.
PetrBM píše:nevedel som veru, že toto jazdilo aj u nás
hoenny píše:RomanV píše:Pěkný Honzojsem vůbec netušil že Tankograd dělá i kompletní modely....myslel jsem že dělají jen doplňky. Co mají ještě v nabídce? U Milana v shopu jsem viděl jen nějakýho Zila.
Ahoj Romane,
víceméně jsem na ten model přišel náhodou, když jsem procházel Aceforum... Tankograd vždy ohlásí nějakou nabídku a čeká na objednávky. Pak to odleje a posílá... Já se domluvil s Vláďou Muffem, který u nich také něco objednával. Jestli se ten model dá ještě ještě teď sehnat nevím, trvalo to přes půl roku, než to přišlo s tím, že platbu posíláš předem a výsledek je nejistý...
Model je každopádně velice pěkně odlitý! Kdybych ho nekoupil, tak jsem se chystal na scratch, takhle mám o práci méně... Honza
PS: jak to vypadá s Maxxpro?
PetrBM píše:nevedel som veru, že toto jazdilo aj u nás
Tomáš Ducháček píše:PetrBM píše:nevedel som veru, že toto jazdilo aj u násV Lounech na učňáku jsme na kraji Vojenského prostoru prolézali vrak. http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/13278/start/-1
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků