Mezitím co schne Hercules u AAVPčka jsem rozdělal tohle. Dodělal jsem něco do interiéru. Nasurfováno. Rampa a vrchní poklop budou otevřené, takže něco vidět určitě bude. Motor bude zakrytý. A hlavně příští týden mi už dorazí airbrush, takže budu cvičit a pak ho fouknu Fotky narychlo = naprd.
Kámo, rád vidím, že zase rozjíždíš něco z moderny. A hlavně jsem si všiml té nenápadné zmínky o tom, že pořizuješ stříkací hardware. Gratuluji a věřím, že tě to posune zase o něco dál. Drž se, stavbu budu samozřejmě sledovat.
Interiér v barvě a s menší patinou. Poprvé stříkaný Nevychytal jsem lakování. Dal jsem tři vrstvy a to bylo málo,takže některý místa jsou No snad to postupem času vychytám. Ještě domaluju odřeniny, trochu pigmentu a náklad. Fota budou přes týden
Já myslím že je to dost dobré,ono tam zas až tak moc vidět nebude.A je lepší uříznout držáky blatníků a nalepit do korby,zatmelit a zabrousit,když to lepíš takhle přímo,pořád je tam škvíra a blbě se nasazují pásy.
Díky pánové Pokusím se to nezkazit.Začal jsem ho vlastně jenom kvůli jednobarevné kamo, ať si vyzkouším nástřik a zesvětlování a ten introš se tam nějak připletl
Můj první nástřik. Barvy Tamiya Olive drab+citron yellow+white. Nebyl bych to já, kdyby se mi nestala taková malá nehoda . Tímto odstínem jsem chtěl zesvětlit původní olivovou na velkých plochách, ale jak jsem při tom prudce pohnul pistolí tak se mi barva z kalíšku vylila na přední část korby a bylo Takže jsem to fouknul celé a je to dobře, protože původní byla asi moc tmavá. To že jsem při obírání chlupů urval část ochrany antény je už taková drobnost Takže přes týden dobarvím nedostříknuté místa a zesvětlovat budu potom. Fotky jsou neostré, ale barva odpovídá skutečnosti.
Ty pohyby rukama s pistolí musíš prostě ještě vychytat Barva je ok...ve Vietnamu bych odstín moc neřešil.viz.foto. Tam jezdili silně zaprasené. Ten sklopený vlnolam je dřevěný...tak ne, že ho oboucháš na kov Nahlodal jsi mě spolu s lenertem a rozjíždim M 113 jako pásovku + píšu sz.