Po mírné probírce kumbálu s krabičkami jsem sáhl po této prastaré stavebnici a rozhodl jsem se s ní popasovat. Na úvod nutno dodat, že v dnešní době existence stavebnice tohoto typu od Bronco tyhle staré Italerky podle mě úplně ztratily smysl a to i pro začátečníky. Jenže model jsem koupil od někoho tady za dobrý peníz, měl již koupené (opět prastaré) lepty Eduard "czech made" Takže jsem dokoupil kovovou hlaveň a v honkongu pásy (ty ve stavebnici jsou poplatné době svého vzniku)
Po důkladném studiu na internetu a projití mých skromných podkladů jsem se vrhl do díla. Tentokráte od věže.
Po včerejšku a dnešním snažení vypadá věž takto.
Dodělané kompletní ovaření celé věže a všech doplňků, naznačení litého pancíře na čele věže a kanónového štítu. Doplněny licí čísla na štít. Odvrtané průzory velitelské věžičky. Z drátků udělané madlo a oka věže. nový "vysunutý" periskop velitele.
Model od Italerky znázorňuje poválečnou Italskou verzi tohoto stroje (válečná mašina si vyžaduje ještě více úprav). Já se rozhodl postavit tank francouzů z bitvy o Dien Bien Phu.
Stavba bude na dlouho, protože času se mi moc nedostává:(
Díky za zájem

"war does not determine who is right, only who is left"
rozestavěno: 1:35 ASU-57 - Vltava 66
Moje galerie hotových modelů
sculpting figurek: vojáci AČR
rozestavěno: 1:35 ASU-57 - Vltava 66
Moje galerie hotových modelů
sculpting figurek: vojáci AČR