Techniku som začal robiť len tento rok, doposiaľ som sa venoval výlučne lietadlám. Keďže T-34/85 je takpovediac moja srdcovka, postavil som jednu v sedemdesiatdvojke od Trumpetera a hneď na to v tridsaťpäťke od Tamiye. Postupne by som si chcel postaviť túto legendu od každého známeho výrobcu a tak keď mi pred pár týždňami spadlo do oka „bradaté“ téčko od Zvezdy neváhal som a kúpil ho s tým, že modelu vdýchnem trochu života.
Po otvorení krabice a zbežnej prehliadke výliskov som zostal v šoku - podlaha korby bola skrížená cca o 5°a vrchná časť korby o dobrých 13°!
Už som sa s tým u Zvezdy stretol a to na vrchnej časti korby T-80BV, ale tam to nebolo až také brutálne.
Naprával som to za studena, až mi plast na niektorých miestach "zmenil farbu" ale nakoniec takéto ruské zaobchádzanie tie časti predsa len vydržali.

Keďže mám taký blbý zvyk začínať vždy vežou, najprv som sa pustil do nej. Na môj vkus má zvezďácka veža pri pohľade z vrchu príliš ostré uhly a tak som zabrúsil jednak stropnú dosku a jednak oba boky v hornej časti.
Rozhodol som sa taktiež zmeniť typ veže, preto som zatmelil a zabrúsil pôvodný zvar a nahradil ho iným. Zároveň som značne prebrúsil jej prednú časť. Nutnosťou bolo tiež zabrúsenie štruktúry jej povrchu, ktorá sa mi zdala byť značne nereálnych tvarov.
Hlaveň v stavebnici bola akási hrčkatá, tak som ju nahradil plastovou z modelu od Dragonu, ktorý doma suším už nejakých 5 rokov a ktorý by mal byť vyvrcholením stavieb tohto typu (tam je aj tak pribalená kovová).
Nasledovalo natupovanie Surfaceru 500 na miesta, ktoré som nevdojak brúsením úplne vyhladil.
Potom prišiel na rad vrchný veniec veliteľskej vežičky, ktorý bol neprirodzene hranatý, navyše poriadne presahoval jej vonkajší priemer. Túto chorobu stavebnice som si žiaľ zabudol odfotiť, použijem preto výrez fotky modelu, ktorý som objavil na niektorej súťaži. Jeho zbrúsenie nebola nijaká zábava, je to tenučká časť a plast mal na niektorých miestach tendenciu sa lámať.
Použitie drôtu namiesto plastových madiel považujem za samozrejmosť, tak isto aj oká na zadnej časti veže slúžiace k úchytu plachty.
Korba bola predmetom ďalších zmien, predovšetkým som si chcel postaviť model s demontovanými blatníkmi.
Taktiež som sa rozhodol vyrezať otvory na veku nad prevodovkou. To už bol podstatne väčší problém a plast sa mi počas rezania a brúsenia zlomil na 2 miestach, ale podarilo sa mi to dať do poriadku bez viditeľnejších stôp. Pletivo som vystrihol z nespotrebovanej sieťky od Trumpeteráckeho LAV 25 a žalúzie vyrezal z číreho plastu, ktorý kedysi slúžil ako obal olejoviek Abteilung. Fuškou bolo zbrúsenie venca korby, na ktorom sa pohybuje veža. Ten môj mal výšku asi 1mm a keď som naň osadil vežu, tá odstávala až sa na to nedalo pozerať. To bola v rámci stavby asi najnamáhavejšia práca. Robil som to ručne a bolo treba poriadne pritlačiť pričom som si musel samozrejme dávať bacha, aby som zbrúsil len to, čo treba a čo chcem.

Ako ďalší pokus o oživenie modelu nasledovalo otvorenie chráničov periskopov príklopu vodiča a ich plastické znázornenie. Tie som vyrobil z „nábojov“ obyčajnej kancelárskej zošívačky a periskopy vyplnil disperzným lepidlom.
Osobitnou kapitolou bolo spájanie korby, kde mi vznikla výrazná fuga, ktorú som musel nahrubo zatmeliť a prebrúsiť.
Originálne pásy som rovno hodil do koša, pretože boli katastrofálne – po celej dĺžke mali hrubý otrep - a nahradil ich gumovými pásmi od Tamiye. Tie sú síce z rovnakého materiálu a nedosahujú kvalitu gumenných pásov od AFV, no sú o 10 tried použiteľnejšie než tie od Zvezdy.
Skúsim ešte napatinovať nejaké zvyšné plastové články pásov, ktoré chcem zastrčíť za madlá na veži, tak ako som to videl na niekoľkých fotkách, upraviť anténu a o chvíľu by som sem mohol hodiť fotky už hotového modelu.
Naposledy upravil Robo 'Sic' Komlóši dne 27 říj 2012, 16:58, celkově upraveno 1
Na každý trik a fintu ktorú som postupne objavil, som prišiel vždy len vďaka nejakému omylu.