na co bokorys? na té fotce je jasně zřetelné jak ta kamufláž vypadá a co není vidět doděláš metodou kvalifikovaného odhadu ne? stejně jako aoutor případného bokorysu
jj jj sledoval jsem to a taky jsem se nato koukal a zdálo se mi to divní že tady jsou ty otvory a na tvém ne pak mě napadlo že tady to maj udělany blbě nejspíš tak proto jsem se na to ještě ptal no tet už jsem to zadělal
Vypadá to dobře kanón bych řešil asi tím to [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] http://www.plastic-hobby.com/product/ww ... ler:18443/ cena je asi jako za celý model od italky ale stojí to zato,ten Trumpeter nebude o moc levnější ale kvalitou/detailností se to srovnávat nedá a zbude Ti podvozek a na to udělat nějakou nástavbu(bednu)nebude nic těžkého a máš co za to zapřáhnout. A Honza má taky pravdu i bez toho to půjde ale... flak je flak Jinak čistý tahač(ale ne stroj co byl jen bez zbraně)měl už jiná kola podvozku-jednodušší výroba
diky kluci jina René co se týče děla snad něco koupím časem tet nemám keš a bohužel ani jak je vydělat takže snad časem ale co se týče vozejku s bednou ten mám od tristár od flagpanzeru tak ho použiji
Zdarec tak po delší době jsem se pokusil trochu zašpinit podvozek doufám že se bude líbit a pokud ne tak za každou radu co na něm zlepšit rád přivítám ... co se týče děla bohužel jsem na ně zapomněl když jsem objednával chemii tak to bude jen tahač stejně mám v plánu že bude opuštěnej