Konstruktér anglického originálu byl jako asi po dobrém zátahu když to vypotil, ale je to neskutečné!
Ty desky (takto seskládané) vypadají že to mělo tak 12-15cm kvalitní ocele!
Přílohy
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dorchestera jsem viděl v Hradci sestaveného, líbil se mi a navíc polské označení. Tudíž začínám střádat do prasátka. Pokud by mi vadily silné stěny některých dílů,není problém uvedené díly vyrobit z tenšího plastu, nebo z plechu. Domnívám se, že by to byla zcela zbytečná práce navíc. Stavbu modelu budu sledovat.
pelikan píše:No stroj je to zajímavej, ale já si asi počkám do dubna na kolik vyjde ten od AFV i s interiérem a pak porovnám poměr cena výkon.
krásný příklad škození...SKP ohlásilo Dorchestera, týden na vyplivlo malůvku i AFV. Model SKP je už v prodeji, ale lidi ho kupovat nebudou, protože doufají, že jej lepší, detailnější a s interiérem vydá AFV. A budou čekat klidně dlouho...a asi zbytečně. Kdyby AFV zveřejnilo aspon 3D model tak budu věřit že ho vydají....ale silně pochybuju že se dotoho pustí. A u modelu u SKP mi nic nechybí (pěkný výlisky, resiny, lepty, dekály i na dvě český mašiny), ten kdo dělal master u toho používal hlavu a jde to poznat při stavbě
Kluci já chápu co tím chcete říct, ale na druhou stranu na tenhle typ nějak moc nespěchám a tak je mi jedno jestli vyjde od AFV v dubnu nebo za dva roky. Jinak proti SKP vůbec nic nemám i když vím, že to náročnost stavebnic ja dána technologií. Peru se s Chalengerem od nich. Na druhou stranu mě třeba štvou jejich suché obtisky na ČSOB protože jsou mimo měřítko, ale prachy už jsem za to dal že. Takže tak.