Něco o mě. Je mi 22 let a s modelařením jsem začal před 3ma měsíci a zatu dobu jsem stihl postavit 3 stavebnice, což znamená že tento model bude teprve můj 4tý, takže jsem ještě docela začátečník. Nicméně vsázím nato, že prezentací mé stavby se mnohému naučím.
Zpět ke stavebnici. Je to ten Tiger, který obsahuje i interier, což byl i důvod proč jsem si ho pořídil. Co se týče stavby je předemnou docela spusta otázek at už ohledně toho jaké části budou odjímatelné ,zimerit ANO či NE ( zatim jsem spíš toho názoru, zě ho tam nechci ) nebo volení barevných odstínů interieru.
Prozatím bych měl dotaz na nějaké znalé kolegy ohledně barev (slonoviny a šedé barvy ve spodní části vnitřku tanku, uvedu v příloze předlohu) zajímá mě číslo náké základní barvý z které by se to dalo doladit.
Dál bych měl ještě dotaz k zimeritu zda u Tigra v mid produkci bylo možné ,že na stroji nebyl (chtěl bych ho udělat bez něj, ale chci aby měl tank i realný základ) na internetu jsem našel jen jednu fotku ,ale to byl na vagonu nejspíš přepravovaný teprv na frontu (uvedu v příloze).
Ještě mě vrtá v hlavě zda nemám dokoupit článkové pásy a náké lepty navíc.
Naposledy upravil JAR Studeny dne 28 zář 2011, 00:09, celkově upraveno 1