Zatím jsem pozvolna začal právě s flakem. Příště budou lepší fota. Byl jsem líný vyndavat stativ a osvícení jsem taky podcenil.
RaK píše:... Původně jsem nechtěl štíty nýtovat, ale pak mi to nedalo. Námaha se vyplatí, protože model pak vypadá přeci jen věrohodněji....
MilošK píše:RaK píše:... Původně jsem nechtěl štíty nýtovat, ale pak mi to nedalo. Námaha se vyplatí, protože model pak vypadá přeci jen věrohodněji....
Naprostý souhlas - tak moc práce navíc to není a model vypadá o dost lépe.
RaK píše:Nejhorší je přijít na to, jak přesně nýt usadit - tedy než zaschne lepidloNejdřív jsem je bral přesnou pinzetou a než jsem je donesl na místo, tak po cestě většinou vystřelil. Takže teď si je pěkne nasucho položím blízko místa, kde má pak být. Na místo nanesu kapku vteřiňáku a špičatým páratkem už jen nýt pošoupnu. Debondérem pak začistím a je to.
MilošK píše:RaK píše:Nejhorší je přijít na to, jak přesně nýt usadit - tedy než zaschne lepidloNejdřív jsem je bral přesnou pinzetou a než jsem je donesl na místo, tak po cestě většinou vystřelil. Takže teď si je pěkne nasucho položím blízko místa, kde má pak být. Na místo nanesu kapku vteřiňáku a špičatým páratkem už jen nýt pošoupnu. Debondérem pak začistím a je to.
Já používám rezinové nýty a díry pro ně do plechu odvrtávám. Jde to snadno a mám kontrolu nad přesnou pozicí. Nejlépe je to vidět u nýtových řad.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků