Dostal som alergiu na vitamin E, trpim antipatiou k mojim KV modelom, co mam potom robit, hovorim si nebudem ziadny emo, prestanem trucovat a idem volaco patlat. Je zaujimave, ze to, co bolo pre mna pred rokom paradny, cisto zlepeny a perfektne upraveny model je pre mna teraz hodne ist do popolnice. Vcera vecer som vytiahol krabicku a to, co som mal zlepene.... ROFL, hovorim si, seriem na dolepovanie.... do nicoho takeho sa mi nechce! Aby som si trosku pozdvihol sebavedomie, siel som hned malovat, a to pekne zhurta! Vcera o pol deviatej vecer bol model nenamalovany.... Dnes o desiatej som fotil vysledok..... praca spolu 2 hodiny! snad to teda bude stat za to, mne sa to aj napriek humusnemu zakladu paci
Dakujem! Nakoplo ma to do dalsej prace, zlepil som zadnu cast a nastriekal ju. Nafotil som aj postup pri striekani, ked sa vratim vecer domov tak to sem hodim
Kelly preco si ty stale taky hladny? sak sa idem najest nie, nie? ja nemelem z hladu, ja si proste len tak blbnem v dielni a trosku robim ako ten adam wilder na zaciatku modulacneho videa v tom ateliere vies jako. no... sak proste tak
zadok na ktory som dnes dolepoval sietku, rebro dovnutra, motor, prevodovku a madla po bokoch. mriezka tam nie je realna, nic tam neni realne ale vypada to zaujimavo :o)
vsetko v ciernej
cez to fuknuta farba rust od valleja, dal som ju hlavne do stredov poli akoby som zosvetloval zaklad lol
cez to nafukana ,,pletovka,, od humbrolu a zalakovane matnym akrylovym lakom.... tot vse teraz pojdem niekedy aj stetcovat a tupovat
Dekan, kelly mal pravdu o povode vraku ale zasa do malaciek nechcem mat maximum modelov neviem ci stihnem dokoncit E-25 alebo podobne kraviny co mam rozrobene. Toto by som vsak stihnut chcel! Celkom ma to bavi (konecne nieco) a ide to rychlo od ruky. Som rad ze sa vysledok paci