Honzo...pst som rozrobil dvakrat, ani raz som to nedokoncil, ACe som sa bal aj zacat stavat, tuto trumpetku som mal hotovu za tri dni, takze AMERIKA !!!!! ...est aby mi aj povrchovka vysla
Heh, ty si este pamatas Demikat? To bola minule zabava ked som magistram v robote vysvetloval co to bolo "Ein kessell buntes"(spravne som to napisal?).....Bude to Somalcan http://membres.lycos.fr/France40/photos/t55.jpg , Na fotke je popiska t55, v modularovi bol uvedeny ako t54, uz mam rozrobenu aj T55 to bude nejaky divoky chorvat, Marina, Grom alebo Cedozder
Ja neviem....do pohodky Juro, mne sa pacia, jasne ze clankovany revell to neni, ale vyjdu presne okolo takze ic netreba rezat, sekundak + 5 minut klud od paciantov v robote a bolo hotovo
Troska to tu s tymi Teckami zahustim aj ja, to pri zltom baraciku je vietnamska T54 a to ostatne T55 z iraku, este musim zohnat vietnamcov a dorobit nejake drobulinke detaili na modeloch
Jedeš jak motorová myš... Stále uvažuji o té T 54, zda ji nakonec neudělám Vietnamskou?? Ruská zatím vítězí....možná bude i z invaze v 68, přesně v této kombinaci je nafocená z Děčína, tak uvidim?