K stavebnici sa asi nedá nič nové napísať. Povrch som pobehal zubatým koliečkom a neriešil som ani tie hrubé odtokovky iba vrtuľa je od SBS.
Kamufláž bude z krabičky Grigorij Andrejevič Rečkalov.
Momentálny stav je po surfe strieborná Gunze C-8.
Špiro píše:...budeš následne oškrabávať až na kov zrejme, akú techniku plánuješ použiť?
Franta Šrédl píše:...Můj názor je, že na všech přiložených fotografiích i filmových záběrech je stroj P-39N s/n 42-8747 a že stroj má vyměněnou kýlovku. Proto na ní vidíme místo čísel 287 čísla 425. Zbytek seriálu, číslo 47 už na směrovce zůstalo...A co se týče ostatních předloh, jsem rovněž ochoten napsat jakým způsobem jsem k předloženým podobám došel. Každopádně tvrzení o cucání z prstu podle mě není zcela na místě...
Franta Šrédl píše:...Úplně spokojený nejsem s provedením sestřelů jak píšeš i ty, to je pravda.Z nějakého mně neznámého důvodu jsem nebyl schopný přesvědčit zodpovědné lidi v Eduardu, že na podobu bez spodní řady hvězdiček jak je v plánku prezentováno, není fotka. Rovněž období nasazení stroje není tak jak jsem požadoval a to z léta roku 1944, o čemž svědčí počet vyznamenání na prsou Pokryškina vystupujícího z této kobry. A z toho vyplívá že i výše uváděné filmové záběry jsou z léta 1944, tedy na Pokryškina s P-39N s/n 42-8747 v pozadí.
A co se týče ostatních předloh, jsem rovněž ochoten napsat jakým způsobem jsem k předloženým podobám došel. Každopádně tvrzení o cucání z prstu podle mě není zcela na místě...
Franta Šrédl píše:...P-39N-0 s/n 42-8747...stroj má vyměněnou kýlovku. Proto na ní vidíme místo čísel 287 čísla 425. Zbytek seriálu, číslo 47 už na směrovce zůstalo...
- na přídi plný počet hvězdiček co je v aršíku (dodavam, ze radsej AML Decals, tam su zobrazene presnejsie),
- na ocasních plochách z levé strany seriál 42547,
- z pravé strany už je to nejasné. Na směrovce bude číslo 287 (zbytek z původního 28747) ovšem na kýlovce by měl být zbytek s/n stroje verze Q z vyměny a toto s/n neumíme zjistit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 196 návštevníků