Další stavba v rámci dodělání restů a zbavení se projektů. Model jsem dostal od Ujíka, tímto mu ještě jednou děkuji . Recenze modelu už proběhla a já se pokusím model postavit a stavbu alespoň zevrubně popsat. Zatím jen startovací foto v jaké fázi se nacházím...Docela by se hodily fotky na origo Siamské Hawky z bojů proti Francouzům. Na netu jsem toho moc nenašel a knížku od Lela Presse za 75 EUR jsem zatím nenašel odvahu koupit. Tak pokud máte někdo něco v archivu směle sem s tím..děkuji předem.
Díky za laskavá slova..ale zase taková hitparáda to není. Ujíku ten spodní díl sedí víceméně v pohodě, ale broušení a tmelení se nevyhneš..Celkově to jde docela v pohodě do sebe a zatím mě nic nevytočilo
Je potřeba vytáhnout stavbu z propadliště dějin. Dnes surf a spodek hliník od Agamy v lihu. Komplet jsem přebrousil výškovky. Plátno na nich je znázorněné nepříliš uspokojivě. Takže jsem to zbrousil do rovna a fouknu "neexistující detaily" přes šablonu. Tenhle model prošel modernizací, ale ne vše se vylepšilo. Třeba vrtule je stejně tragická jako ta prastará a interiér je lepší ve staré stavebnici ve verzi Upgrade. Naštěstí jednu z největších slabin..kola..se podařilo předělat do koukatelné podoby. Nicméně pokud máte starý model, určitě se ho nezbavujte..Už je kvůli obtiskům a resinům...
Díky Ujdo co ten frantík?? Už jsi do toho říznul? Dnes trochu barviček. To je to, co mě na lepení nejvíc baví...Poprvé větší stříkání barvou MisterKit a musím říct, že vcelku spokojenost.
Vlado díky, snad to bude ke koukání. Každopádně to vypadá na pěknýho kanárka Na druhou stranu se přiznám, že si nejsem jist věrohodností téhle kamufláže
No jistěěě Jenže tahle mašina i v muzeu měla tři podoby..přešla od celostříbrné, přes dvoubarevnou, až po tříbarevku se světlým spodkem. V návodu je dole hliník a nahoře tři barvy. Šel jsem do tohoto atraktivního zbarvení i přes tušení, že až se mi dostane do rukou ta francouzská knížka o Indočíně tak budu hluboce zklamán