Tak jsem se pustil do tohodle krasavce, mám to asi týden doma, původní majitel jistě pozná. Je to fakt maso ale když může mít člověk Delfínka ve čtvrtce skoro zadarmo, tak to za pokus stojí. Zkusím s tím udělat co budu umět, kokpit, šachty, detaily. Třeba to někdy dokončím. No pár fotek mluví za vše
Tak to ti držím palce! Je to výzva, páči sa mi, že v dnešnej dobe, keď všetci lepia Tamigawy si sa dal na takéto dačo. Ak sa ti podarí, budeš mať niečo, čo sa málokde vidí.
Kristepane Co to je Noooo tak na to jsem teda strašně zvědavej Pamatuju si, že když jsem byl malej tak jsem něco podobnýho omylem od někoho dostal, ale vůbec jsem nechápal co stím Tak sem na tebe zvědavej, aspon uvidím co se s tím má vůbec dělat
Tohle ovšem vypadá velice zajímavě. Držim všechny palce a stavbu budu určitě sledovat. Čeká na mě Avie B-35 ve vakuformu, tak aspoň budu vědět co s tim
Tak něco novýho, přední šachta pokus č.1. Vono tam stejně skoro nic nebude vidět. Je to poskládaný ze zbytků z vrakoviště podle pár fotek a nákresů. Až se to stříkne a zasviní tak by to mohlo stačit. Ještě to doleštim a vyčistim a jedu dál