Naposledy upravil Doležal.L dne 22 úno 2011, 19:37, celkově upraveno 2
Doležal.L píše:....než dodělám, rozdělané a hodím si kostkou jestli jit do Bf-110 od dragonu v 1/32, nebo do tohohle mosquita (Bude to fakt na hod kostkou)....
Detailnost podle reálu neposoudím, jelikož jsem jěště neměl možnost porovnat nikde na vlastní oči v muzeu, nebo air show a podklady budu zatím taky dávat do kupy. Přesto se mi zdá stavebnice dost detailní.McMarty píše:Když koukám na ty výlisky, tak si říkám že mohli být při tomto měřítku detailnější.
Jakube 110 by měla jít první už z důvodu podkladů na ni. Tady se vyplatí počkat určitě na vyfuky od boostů a že je určo udělaj. Určitě se jich brzy vyrojí dost na vylepšení. Navíc na 110 řeším patálii z chybějícím platem podvozkových šachet a kamarád od kterého jí mám bude zpět v republice na konci dubna, aby se podíval zda-li to plato někde nezastrčil. Otázkou zůstává zda vůbec ve stavebnici bylo už při nákupu. Věřím, že to nějak pořeším.Když hodíš šestku tak házíš kostkou znova, dokud nepadne Bf 110![]()
![]()
![]()
Já po něm taky šel všude možně a nakonec dnes osobně do Práglu hned v době otevření MPM, protože je všude na netu i v obchodech vyprodáno a airfix slibuje další né dříve jak za 2.měsíce (to je jen nepotvrzená zpráva z telefonátů a e-mailů)zeleny zavistou Ti budem drzat palce
Zatial som nenasiel ziadny obchod, kde ho u nas kupit
Tak dlouhý to bude 522mm. rozpětí bude 688mm. a výška podle rozměrů z krabice 221mm. Není to celkově tak moca jak je to vůbec velký
Tak samo sebou to tajné není. Kupoval jsem to v úterý 23.2. a zhruba týden před tím se začaly objevovat v e-shopech za 3100,- kč. Ta cena zůstala a ja ho mám za ní. Byla ale celkem fuška ho fakt sehnat, protože se po nich okamžitě zaprášilo a já všude byl "1.min. po dvanáctý"Marek Nováček píše:A mně zase zajímá, kolik takové éro stojí, pokud to není tajné?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 177 návštevníků