Súčasťou balenia môjho kitu bol aj krásny aršík nálepiek od KPM Prešov, ktorý umožňuje postaviť ktorýkoľvek stroj využívaný u Air Transport Europe pre LZS.
Keďže k tomuto kitu nie sú dostupné žiadné doplnky (a je mi jasné, že ani nebudú), treba si detaily podľa vlastného vkusu dorobiť svojpomocne. Beriem túto stavbu ako relax, teda nebudú to žiadné extra novostavby.
Začal som úpravami nedostatkov kitu a doplnením interiérov. Prednú podlahu som skrátil cca o 1,5mm a doplnil novým párom pedálov na pravej strane. Tiež som nanovo urobil páku kolektívu a prerobil páku cykliky (pôvodná je nemodelovo hrubá). Pripravil som základy stredného a stropného panela prístrojov.
Ďalšim do očí bijúcim problémom kitu je chýbajúce predné spodné okienko na pravej strane pilota. To som vyrezal a mierne dopredu posunul kryt spodného zrkadla.
Kit má bez úpravy nulový sklon hlavného rotora, čo je nesprávne. Tento problém rieším oddelením nosníka rotora od stropu cargo kabíny a jeho následným zbrusením do sprácneho uhla.
- Přílohy
Naposledy upravil Pavol Vilinsky dne 05 led 2009, 16:55, celkově upraveno 1