Naposledy upravil Herzán Petr dne 10 zář 2008, 12:47, celkově upraveno 1
Esli,si ten fotbal nevybojuješ,tak seš mrtvej Homolka!!
KPM Pardubice
KPM Pardubice
Honza Kopecký píše:Teda mohl si se svým umem postavit krásnýho T-bolta třeba, ale ty ne, zase mezek![]()
![]()
![]()
Maxx píše:Ahoj. Jééé tak Ty už začínáš s Éčkem????? Tak to abych ho taky vybalil. Sice jsem teď na lepení nějakej línej, třeba mě to ale donutí![]()
Herzán Petr píše:Dokončuju 110ku a tak si založím chlívek na dalšího germána.Tentokrát to nebudou fleky,ale proužky.
![]()
Žluté doplnky na kamo mu dodají šmrnc .Trochu jsem na tohodle mezka nazbrojil,tak jsem sám zvědav jak mi to s těma resinama od Airesů půjde.
![]()
Václav Novák píše:Herzán Petr píše:Dokončuju 110ku a tak si založím chlívek na dalšího germána.Tentokrát to nebudou fleky,ale proužky.
![]()
Žluté doplnky na kamo mu dodají šmrnc .Trochu jsem na tohodle mezka nazbrojil,tak jsem sám zvědav jak mi to s těma resinama od Airesů půjde.
![]()
Výběr chválím, germáni jsou tu na foru utlačováni![]()
![]()
![]()
Pokud bude tento mezek ve stylu 110ky, tak se těším
Fidoo píše:moc pěkná ispirace - Ečko už mám za sebou, ale ty nejty máš krásný a pokusim se to opsat u Miga-19 ..... dousek?
Herzán Petr píše:Takže dnes oživím tohle téma.Při stavbě bolta jsem si vorazil a mužu se zabývat resinama.![]()
Vyproštění resinů a nějaký nejtování.![]()
Po nejtování bolta je tohle ouplná procházka růžovým sadem.
Pro ty co s nejtkama začínaj doporučuju.
Křídla byly dost nezaludný a v pohodě a myslím trup že bude to samý.
Jakub Vilingr píše:
Sem tam foukal vítr při nejtování co?Ale ne, vypadá to dobře, enem rejpu.
Skvěle zvolenej typ
![]()
![]()
(akorát ti Kopečáci furt krafaj)
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: jirie, Petr Mikloš II, Юрий 70 a 192 návštevníků