takže som si naordinoval "leto plné meseršmitov" mimo rozrobenej G6 (viewtopic.php?f=57&t=105965 ) sa pokúsim súbežne postaviť aj E-fko s nejakými doplnkami , ako na úvod som to trochu porezal
Ve spojení s Brassin motorem oddychovka? I když je fakt, že oproti setům třeba Aires je zástavba Brassinu mnohem jednodužší, ale kazů není. Ať se daří Lubo. J Budu sledovat jak tě pujde zástavba. Já se s tím místy u G-6 trochu vztekal.
maťo skúšal som nasucho osadiť telo motoru a čakal som že tam sadne ale nejako neviem nájsť polohu na tých výstupkoch na výfukoch (sa mi to tam nejako krúti )... uvidím čo to spraví ked to spojím s prepážkou , nemáš nejaký link na tvoju stavbu ? pripadne fotos ? dík
Ahoj Lubo, já to veřejně nestavěl ale fotky ze stavby mám. Plast kolem výfuků se musí vyřezat až po dvýfuky a taky je nutné zeslabit stěnu na čelním prstenci trupu. Frézoval jsme hodně a motor se tam vešel s olej. nádrží tak tak. Snad fotky pomohou.
Nahrubo odřezané kryty a zkušební vložení zástavby bez zeslabení stěn:
Načisto usazený motor (zeslabené steny trupu) a dolepené plechy pod/před/ za výfuky
Ahoj, opatrně, mám za sebou G-6 a docela jsem si pohrál než jsem to usadil. Frézoval jsem, spodek trupu i ten kryt olejové nádrže šel nakonec pryč . Potom mi to sedlo.
Fotka není finální, odřezat plochy pod výfuky atd... práce, ale jde to---