Rád bych všem poděkoval za morální i jinou podporu a přihazuji poslední obrázky do tohoto chlívku. Zbývá dodělat : napnout antény k výškovce, pitotka, krytky na ramínka od klapek na horní stranu křídla a nějaké drobné prkotiny. Tady už nebudu zaclánět a další fotky dám až do Galerie, ale až semi vrátí stativ ze světa...
Nádherné Spity, stavba byla perfektní. Opravdu super.
Dokončeno 2025: (3) HAL Ajeet, TKS-D, Payen PA-22 Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Sledoval som to a spominal.Sice v 1/48 som to robil ale v casoch velkeho cerveneho..... Len mala otazocka k tym bombam.Na britov sa nezameriavam,u mna to musi mat hviezdu alebo byt z CR a SR,ale neboli Mk.VIII specialy a stihacie?
Děkuji uctivě pánové! Ale - špatné fotky mohou být milosrdné... To Peter Kaminsky : asi ho vezmu na E-DAY To Harvy5 : nevím jak osmičky ve Středomoří, ale ve Východní Indii určitě bomby nosily ( pokud se nepletu byly používány hodně k podpoře pozemních jednotek )
Toto je věc diskutabilní a bohužel podložená pouze návodem ze stavebnice. Když jsem si ověřoval rozdílnou délku křidélek ( od Mk.IX ), tak na dobrou fotku křídla se světly obzvlášť jsem nenarazil. Jsem si plně vědom kontroverze, ale nějak jsem se musel během stavby rozhodnout. Stejně na zváženou jsou scházející boule nad koly na horní straně křídla. Ale při té příležitosti jsem zjistil, že Spit měl policajty na vysunutý podvozek. Musím doplnit u obou.... Díky za koment!