Povrch bol striekany roznymi farbami - kovove casti jednym typom farby, platno a drevo inym typom farby. Ked boli nove, vyzerali takmer rovnako, ale s vekom bledli roznym tempom:
Děkuji chlapci Ale vypadá to jako více práce, než ve skutečnosti je... za poslední tři dny jsem tomu dal jen čtyři hoďky. Slepení dohromady šlo rychle, lazení povrchu teď bude dost na dýl. A děkuji také za pěkné fotky, třeba někomu pomůžou příště. Já jel tak nějak dle návodu a teď už to pro tentokrát nezachráním.
Na víkendovém patláku našeho klubu jsem měl po delší době čas věnovat se zase modelaření a dotáhnul jsem miga do surfu. Nakonec jsem protáhnul veškeré rytí a propíchal nýty, abych to opticky trošku sjednotil. Za sebe musím říct, že podruhé bych si ten model už neslepil. V krabici vypadá moc hezky a tváří se na pohodovou stavbu, ale je tam docela práce s pasováním (hlavně čumáku), s lazením povrchu a jsou tam i nějaká úskalí (třeba vstupy vzduchu v kořeni křídla, jejich frézování, tmelení a broušení rozhodně není user friendly). Masky Eduard na kabinku zase byly vyřezány větší, než by bylo potřeba, skoro každou jsem musel skalpelem upravovat.
Děkuji vám všem, chlapci, za povzbudivá slova i uznání Je to skutečně tak, má produktivita je v posledních měsících takřka nulová. Holt je to takové období Na povrchu sice něco málo vykouklo, co bude chtít poladit, ale není toho moc, a tak si hýčkám naději, že bych se o víkendu k nějakému barvení snad i dostal Ale víte, jak to je... plány jsou jedna věc... Taky je otázka, jak to barvení nakonec dopadne. Mám v plánu si poprvé na migovi testnout novou pistoli, kterou už mám sice skoro tři měsíce doma, ale zatím nebyla příležitost. Doufám, že to moc nepotento to Lubo: Lubíki, 15ka je ve vitríně ve stavu nahozené asi 1/3 popisek, v tu chvíli jsem to zase odložil - nebavilo. Jak je všechny nasadím, bude to chtít ještě patinu (na tu se těším), nafoukat trysky (na to se taky těším) a sestavit a nabarvit komplet podvozky a výzbroj (na to se netěším ale vůbec). Takže práce ještě jak na jednom normálním modelu
Včera jsem celé odpoledne a večer ladil to, co vykouklo po prvním surfu, a připravoval veškeré ostatní díly, abych to mohl surfnout najednou. Nuda, ale mám to za sebou Konečně můžu jít barvičkovat, jde se na to
Zatím černá na čumáku a pokus o její rozbití. Klasicky se to blbě fotí, ve skutečnosti je tam těch vrstev víc a je to jemnější, řekl bych, na fotce to pořád docela splývá. Jen tak pro představu...