goldp píše:Ten výkres som dostal na odskúšanie digitálnej kamufláže v zmenšenej realite, ale nesedí so žiadnym konkrétnym strojom, lebo prevedenie sa, podľa mojich informácii ešte menilo pri vytváraní šablon už pri samotnom lakovaní. Skláňam sa pred majstrami, čo lakovali naše Mi-17ky, sú to krásne diela. Len sa modlím, aby boli fachmani aj na ministerstve a v armáde a našli dostatok financii na ich GO, aby mohli lietať aj ďalej. (To nie len modernizovať a nový kabát dať, treba aj životnosť predĺžiť) Ale to je len môj amatérsky názor, môžem sa aj mýliť.
Rada: výkresu sa nesmieš držať, výsledný výzor digitalnej kamufláže závisi od "situácie" v lakýrnickom cechu a sú stým len problémy, je to náročné na predprípravu, prácnosť 2,5x vačšia oproti pôvodnému deformačnému náteru, ani časový harmonogram GO vrtuľníka tomu nepraje, platené je to z tých istých penazí. Šablony sú vyrábané podľa výkresu, ale ich 100% využitie a aplikovanie je nereálne z dôvodov hore uvedených.
P.S. inak máš môj obdiv, si druhý šialenec o ktorom viem že sa pustil do digi Mi-17M (ten prvý je z Prešova), ajked farby ti trocha na tom modeli Mi-17M 0808 ušli...... Mi-17M 0808 nelieta lebo armádna "inteligencia" ignorovala nariadenia č.04 pre vrtuľníky Mi-17 ohľadom životnosti draku a agregátov a chcela len GO v predstave že PTŽ sa vybaví papierovo v Prešove. Bohužial, realita je iná, ale tomu sa pri tomto bordeli ani nesmieš čudovať.