Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
Nechal som sa vyhecovať naším predsedom na stavbu Razorbecka, a tak idem s kožou na trh, resp. modelfórum. Model dúfam stihnem dokončiť do konca roka. Kto má záujem môže sa pripojiť. Na začiatok foto aktuálneho stavu pred stavbou.
Naposledy upravil warspite dne 25 bře 2024, 00:32, celkově upraveno 1
Ahoj Miro, tak štartujem aj ja, keď už som to vyprovokoval.
Trumpeter + pár doplnkov, palubku a kolesá ešte zvážim, ale myslím, že na krabičku to bude stačiť. Verím, že tentokrát odolám pokušeniu to nejak zásadnejšie rezať alebo inak vylepšovať.
Pokračujem výberom konkrétneho stroja. Kamarát, ktorému som sľúbil postaviť Razorbacka k okrúhlinám si bohužiaľ vybral inú kamo, než mnou preferovaný Stalag luft III. Takže budem stavať P-47D-23-RA s/n 42-27884 majora Dunhama tak, ako vyzeral koncom decembra 1944. Pruh na chrbte trupu je podľa niektorých olive drab, podľa iných čierny. Z fotiek mi to vychádza skôr na mierne olietanú čiernu farbu, ale koncový užívateľ si vybral zelenú verziu, takže OD.