Začal jsem stavět tenhle báječný model. Zatím všechno pěkně sedí. Budu stavěn jen krabičku + možná vyrobím pásy na sedadlo. Zatím mám hotový kokpit je trochu podle fantazie a návodu. Fotky klasicka nic moc.
Tak toto budem sledovať. Len škoda, že keď dám zväčšiť fotky (ťuknem na ne) , tak sa nezväčšia, ale na to si upozorňoval. Môj názor je taký, že sati ten interiér podaril.
Tento rok: Postavené modely: Messerschmitt Bf 109 E-4 (1/72, ICM), Mitsubishi A6M2 type 21 (1/72, Airfix), Grumman F4F-4 (1/72, Academy) Na stole: Morane-Saulnier M.S.406 (1/72, HobbyBoss), Supermarine Spitfire Mk.Ia (1/72, Airfix)
Díky ty fotky musím ještě vykoumat na kolik je možu zmenšit aby byly dost velké jinak s kokpitem sem si mohl pohrát víc, ale pak sem zjistil, že bude vidět snad jen sedačka a nádrž za pilotem.
Uzáver bol naozaj žltý (foto originálu z vraku,nájdeného kdesi v Karélii). Pancier za pilotom by nemal byť vcelku,ale s výrezmi (kvôli prístupu k nádrži). Či to ale bolo pravidlom,to si nie som úplne istý . Odtieň interiéru rekonštruovanej mašiny v Kbeloch sa dosť približuje originálnemu.
Přílohy
Naposledy upravil Discus pilot dne 17 úno 2012, 12:25, celkově upraveno 1
Ano tech okýnek sem si všimnul až zaschla barva pak to víčko ještě opravám a interierová barva byla trochu typ protože v návodu je jen napsané šedo-zelená tak sem vzal tmavší šedou a světlejší zelenou smíchal to tak až se mi to zdálo dobré a flákl to tam. Teď s tím tenhle víkend moc nepokročím ale potom má jarní prázdniny tak se na to vrhnu.
Ten protiprachovej filtr se používal až u dvoumístných verzí. Byl sice montován i zpětně, ale až 1942 a dál. Takže záleží z kterého roku tu mašinu budeš stavět.
Česká armáda má bránit republiku a ne sloužit jiným zájmům v zahraničí za peníze z mých daní. Bořivoj III.