Moje aktuální stavba je Valiant od Airfixu s eduardími lepty a detail setem Evergreen. Stavbu jsem zahájil už v lednu, ale nechtělo se mi to nějak zveřejňovat, protože ještě nebylo co...
Začal jsem pasážemi, kde bych využil co nejdříve lepty, protože ty jsou na recenzi na ModelWeb. Začal jsem proto přední podvozkovou šachtou, a poté jsem se vrhl na interiér (k němu budu mít pár slov později...)
Na první pohled mě model docela zklamal, protože byl dost zjednodušený, na Airfix až příliš, a taky že trup je hodně zkroucený do vrtule, ale to se dalo čekat u tak velkého modelu. Kamufláž už mám zřejmě vybranou - bude celý bílý jen s šedočerným čumákem a "světlými" kokardami.

Ze začátku přiložím pouze koláže fotek, protože jich je hrozně moc, ale pak se budu snažit fotit postupně.
Pokud by to někoho zajímalo více, tak tady jsou všechny fotky - https://picasaweb.google.com/1093242953 ... 144/Stavba
Tak, tady první várka:

Naposledy upravil Ondřej Škarka dne 24 lis 2014, 20:35, celkově upraveno 1
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D
Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936.
WALKAROUNDY!!!
Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936.
WALKAROUNDY!!!