séria,čo sem vložil misakGS má oveľa vačšie rozlíšenie.Pôvodne bolo na forcelanding collection-FLC menšie,ktoré neskôr upravili na vačšie,k našej radosti!!
Na té spodní fotografii Ju 88 C6 se mi zdá jako by označení bylo R6 a ne R4 A je ještě pro mne otázkou jestli horní nastříkané fleky byli provedené bílou barvou a nebo odstínem RLM 76 (možná RLM 65).....? Martin.
Řekl bych, že jde o stejnou mašinu. Písmeno "G" je na chlup stejný, stejná vzdálenost od kříže a nástřik stroje je podle mě taky stejnej...a označení R6 neznám
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Ano, ano, vypadá to na označení R4. Omlouvám se. Ale ta kamufláž mi připadá jako styl stříkání nočních stíhačů a ne jako zimní kamufláž .... ?,?,? Martin.
Ano vím, že OWL na něj dělají dekály, ale kamufláž prezentují jako zimní stíratelná bílá barva, což se mi po zveřejnění těchto fotografií nezdá jako zimní kamufláž, ale jako kamufláž nočních stíhačů. Martin.
Aha, zapomněl jsem, že tam mají bílou. Sorry. Na mě to taky působí jako RLM 76, ale fotky jsou dost mizerný. Může to být taky jen špinavá bílá (zašlá). Co by mě ale zajímalo daleko víc je, jak přišli na ty horní plochy (myslím styl zbarvení). Protože z horních ploch není na fotkách vidět ani kousek.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...