Zkoušel jsem to na nám bližších trzích najít, ale nic jsem nenašel. Samotný mail byl koncipován tak, zda bych mohl uvést tyto publikace v povědomoct. Konkrétně, zda by to šlo dostat do REVI. Tam já ale nemám žádné kontakty a tak pokud někdo z REVI nakukuje a chtěl by se toho nějak ujmout.. Mohl bych pak zprostředkovat kontakt na Evžena, který snad má nějakou vazbu na to ruské vydavatelství, nebo je v kontaktu s autory publikací.
..a zase jsem googlil ještě teď a pokud má znalost ruštiny ještě funguje, tak první díl teprve vyjde a od 27.11.1913 do 1.12.2013 bude veřejnosti představen na 15-tém mezinárodním trhu intelektuální literatury v Moskvě.. Viz douška pod článkem zde.: http://deruluft.livejournal.com/
Tak na tohle jsem se těšil. Dnes dorazily a jsou lepší než jsem čekal . Pro modeláře asi nic moc , ale jako překrásně a s láskou a s citem pro "dobu" zpracovaný dokument nádhera. Nakladateli má VELIKÁ ÚCTA
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
Jen více takových publikací!! Pokud někdo víte o něčem podobném, textovém nebo i fotografickém tak sem s tím, nesyslete to doma...ostatní chtějí taky utrácet a podporovat vydavatele
Taky mám tyhle knížky rád. Právě pro tu jejich fotograficky/dokumentární hodnotu. Bohužel ale jak čtu popisky uvedené pod fotkama, tak z toho moc nadšený nejsem. Například.: Protiletadlové náklaďáky.. dle popisu nesoucí 8cm M15. Nojo, ale pod tímto označením je znám pneumatický minomet.!(?) Ve skutečnosti jsou na obou obrázcích 1917-Ehrhardt Kraftwagen, které na sobě nesou 77mm BAK Rheinmetall L-27C. Což byly takzvané protibalónové kanony. Na jiném obrázku, kde text popisuje vyndaný motor s odkazem, že na sobě nese nápis licence a vyslovena doměnka, že to bude asi Mercedes... No, není to Mercedes Je to 140ti koňová Hispano-Suiza 8a. Jiný obrázek ukazuje letadlo se "100 koňovým Daimlerem". To je trochu zavádějící. Svým způsobem to je sice pravda, ale vzhledem k době už to tak úplně pravda není..(a proto se také v odborné literatuře termín "100k Daimler" nepoužívá). On totiž pan Daimler sice od roku 1890 měl firmu Daimler Motoren Gesellschaft AG, ale tu po nějaké době prodal i se svým jménem. Je to hrozně zamotaný, ale tak nějak vznikl Austro-Daimler, ten měl pobočku v Anglii, která se jmenovala Beardmore a odtud nakonec vznikl i anglický Daimler. Ale to je v podstatě jedno. Jde o to, že samotný Daimler založil novou firmu, která sice také nesla jeho jméno, ale cca od roku 1900 nesly výrobky této firmy obchodní název Mercedes i když se na nich objevovalo logo ve kterém bylo vepsáno Daimler. Pokud bychom tedy pátrali po sto koňovém Daimleru, je pravděpodobné, že nakonec zabloudíte mezi motorama Austro-Daimler, Beardmore, nebo mezi auťákama britského Daimlera. Pokud však budete pátrat po stokoňovém Mercedesu, najdete povšechně známý letecký motor. Výkonově blízký byl v R-U 120-ti koňový Austro-Daimler (existoval i jako Beardmore).