Mě už dneska přišel ale je pro mě zklamáním , není to špatné číslo kvalitou ale obsahem , teda z mého pohledu , 2x stavba Dany je fajn ale nemůže potlačit převahu letadel , a asi se mi to jen zdá ale 21 mig už je v modeláři nějak moc často... a co malá technika ? asi není , no nic je to přece ,, úpadkové měřítko,,...tak třeba extra 18 bude pro mě zajímavější no nic tak ho strčím k ostatním do šanonu a jdese dál... ( to si to zase odskáču ...)
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
já už ho taky mám...koupil jsem si ho kvůli daně... ten walkaround se mě náramně hodí...za mě mohlo bejt víc in ekšn fotek ale jinak spokojenost...zbytek sem zatím nečet páč mě to moc nezajímá a schovám si to až budu třeba na hajzlu nebo tak....
BTW: to že chmelda nevyretušoval ty svítící odrazky považuji za neodpustitelný hřích!!! BTW2: co ty motorky zas k***a?
Celkove ok: Beaufighter - pro me idealne poskladane info o cs. pilotech + modelech DANA - 2x stavba + archivni fotky + walk (prekvapilo me hodnoceni realne Dany zahranicnimi modelari) MiG 21 - pekne finale story co ale nechapu je: pohled do krabicky na Skyraidera (ikdyz je to me oblibene ero) - proc je to ve Extra Modelari..? a mizerne fotky modelu MiGu-29
Tak vieš radšej by som ho mal vo formáte časopisu ako elektronická podoba, ja len ci niekto tu aj nepredáva ak ho už niekto nepotrebuje keď nie tak ostáva mi ho iba kúpiť
Ahojte, vedel by niekto z Vás kto ma toto číslo naskenovať mi návod na stavbu Dany ? Nakoľko ju staviam som sa v jednom bode nejako zasekol a potreboval by som trošku pomocť a ten návod by pomohol ďakujem.
Tiež mi je papierová podoba bližšia ako elektronická ale ak už nie je bežne v predaji, nezostáva iná možnosť. Ja som si takto kúpil Modelára s Mig-23 ML a je to pekne spracované a ak si to chceš vziať aj na záchod, tak si to vytlač. Na písaný text to stačí a fotky si môžeš pozrieť aj v PC. Takže ak ho nezoženieš inde, tak toto je veľmi rýchle a relatívne lacné riešenie.
Rado Sucháň 50 rokov
«Never in the field of human conflict was so much owed, by so many, to so few»