Po boji jsem dokončil tuhle historickou raritku - model, který je starší než já. Bylo to na zakázku, požadavek byl hlavně rychle , takže to není optimální... Stavba je zdokumentovaná v rozestavěno
Na zakazku a rychlo tak to ma nebavi(nie ze by ma vacsinou vaci na zakazku bavili ), ale tak preco nie, ale jedna myslim dost zavazna vec ak si tam uz prilepil orlika, mas ho podla tienu o 90 stupnov pootoceny, snad nie
inak sa mi strasne paci ten tien, je to strasna halu sa na to tak pozerat, mozno by stalo za uvahu nieco take spravit, ale takisto aj tu druhu polku predmetu a vsetkeho co bude v tieni dat do tmava, aby len tiene na zemy neboli tmavsie
Ono s tím stínem to je modelově totální pitomost - je na podložce vylisovaný natvrdo (cca 2-3mm snížený proti zbytku), ale chtěli to přesně dle návodu. To by nevymysleli ani španělé
Safra, tuhle věc mám někde doma a stínu na podložce jsem si nevšiml... Ale nevypadá to úplně špatně.
Na tom svým se ale každopádně pokusím použít tu zlatou fólii, myslím, že nástřik zlatou barvou není to pravé ořechové (neber to jako kritiku), myslím, že ta pomačkaná fólie tomu dodá na realističnosti...
Na zakázku + vek modelu + "chceli to podľa návodu" + rýchlosť stavby = páči sa mi to!
Inak by som sa tiež prihováral za fóliu. Trochu ma iritujú tie hroty , ktoré boli na nohách LM. Sú príliš výrazné. Budem musieť lepšie naštudovať fotky na NASA webe, keď budem dokončovať LM v 1/72 (hm, kedy to bude ).
Stano (Albatros) Keveš zameranie: najmä neortodoxne lietajúce - vesmír, záchranári, VTOL, amfíbie a hydroplány, experimenty prezentované na MF: Atlas Centaur SLV-3D, Ariane 5, Hermes A-1 rozrobené: kvadratické temelínovo nasyslené: veľaaaaaaa...