jedna mala prerabka na terminatorovi z Assault of black reach, ma pootocenu hlavu a ruky, inak je to komplet tak ako aj bol v skatulke. Malovane ako je to uz tradicia u mna pri tychto malych vecickach akrylom a vcelku ma bavil, hlavne som na nom testoval novy stetec
Ten je zřejmě na prodej, podle toho podstavce a rychlomalby.Cesnakův standartní vysoce kvalitní výkon, nic překvapujícího, ale věřím že opět někde v koutku piplá a vypiplává nějakou pěcku co potom uvidím někde rád na živo
Naposledy upravil por.Wolf dne 14 led 2011, 15:02, celkově upraveno 1
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
Wolfik: no ten podstavec sa nepaci ani mne moc, je prilis jednoduchy asi este mierne na nom zapracujem, ale moc rychlomalbou by som tento kusok nenazval. Ono netrval zrovna 3 tyzdne to urcite nie, ale nejaky 3 dlhsie vecery to bolo. Ale je pravda ze je mozne, ze na predaj pojde len este neviem kedy
BEMO: Vyzera to tak... Mozno som sa tak namotal aj preto, ze mam doma celkom solidnu hromadu modelov a cely AOTBR... Takze staci zobrat a malovat (alebo lepit, rezat pinovat, ci aspon privriet oci a snivat...)
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
Ono clovek sa lahko na to namota,je to pekne ,detailne a pri dobrom painte to ma svoje caro..Ja sa vela krat doma pristihnem ako si dokola otvaram vytrinku,prezeram kazdy moel a vkuse ich prekladam a td