Pomaličky kúpeľným krokom som týchto dvoch drobcov dotiahol do konca. Úpravy všeho všudy žádné Stavba je tu: http://modelforum.cz/viewtopic.php?f=334&t=56839 Ešte raz veľké ďakujem všetkým, čo mi počas stavby radili a podporovali ma Už je teraz na stole maličká BT-5 v surfe, je to hrozne chytľavé tieto drobotiny....
Ti chlape pěkně děkuji Víš za co můžeš? Že jsem šel a koupil plnou nůši Zvezďáckých "stovek" Stavebnice je velmi velký klik-klak - drží to i bez lepidla... nicméně Blbý plast, chlupatí a jde blbě opracovávat... hlavně jsem nahradil mosaznými trubičkami via Litomský.. tu a tam nějaký drátek jako madlo, odvrtat díry v kolách Kávéčko, Téčko a Bétéčko mám v surfu a dnes cválám pro další ...
Super dioráma Na tomhle měřítku je bezvadné, že ty modely půjde často transportovat i v krabičce od sirek. Taky mě to chytlo, teď jen doufám, že časem dojde i na Západní frontu...
Máš to super Už by to chcelo iba nejaké figúrky na oživenie. Dosť velký výber v takýchto mini mierkach nájdeš tu http://www.kristalycsarnok.hu/category. ... tegory=458 . Pozri aj kolonku Egyeb (rôzne), nájdeš tam aj dekály na ruskú techniku, či posádku tanku a aj tankový desant.
Maťo Kováč: Na vegetácií sa stále dá pracovať a zlepšovať.......ešte sa chcem naučiť a vyskúšať viac vecí, typu stromy a hlbšia voda, takže mám čo doháňať.
Petter a martinsos: To som rád, že takto sa šíri "stovková infekcia" je to len a len super............človek tomu rýchlo prepadne, rýchlo postaviteľné, lacné a s parádnymi detailami....nie je o čom. Navyše je to rozkošne malé
DanV: No ak vymyslia ekvivalent Velikoj Atečestvennoj i pre Západný front, tak možno, ale táto hra je zatiaľ poňatá v rámci Operácie Barbarossa, takže preto aj typy nemeckých a sovietskych strojov sú oklieštené len na ranné verzie druhovojnovej techniky týchto krajín. Ale kto vie, otázka je ako sa to uchytí na trhu wargames.
"Ach ano, pouhá pěchota - ubozí žebráci." Plautus Titus Maccius .................... Jsem člověk, který si rád nechá poradit, i když to nejdřív stejně zkouší po svém.