Sucasna podoba Mi-24D, povodne ev.c. 4011 (v.c. M344011), po presune do AERO SLOVAKIA - Aviatik klub. Jedna sa o masinu z prvej dodavky do CSSR, ktora niesla v rokoch 1994-95 znamy vyrocny tygri kabat so zipsom. Cislo 2811 na trupe nie je povodne.
Som z Veľkého Zálužia. Celý čas na základnej škole som ho tam obdivoval a lutoval keď po ňom niekto skákal (aj keď to bolo zakázané). Tu sú nejaké foto keď som ho našiel v Piešťanoch počas Festivalu letectva 2019 a foto ešte z čias keď bol pred základnou školou. Chýba mi, ale som rád ako skončil.
Přílohy
6.JPG (501.47 KiB) Zobrazeno 12331 krát
mail: lukofak@gmail.com Lepím hlavne letectvo 1/48 a námorníctvo (ponorky).
Dakujeme za pochvalu. Niekomu by sa mohlo zdat, ze sa v AERO SLOVAKIA-Aviaik klube,o.z. v Nitre dlhsi cas nic nedeje. Nie je to celkom tak. Na zaklade vzajomnej spoluprace v Piestanoch postupne pribudaju podstavce pod ich lietadla, znaky, atd. Pocas roka planujeme trosku skraslit nasu vystavku, pretoze pre lietadla vonku je to neustaly boj s pocasim - farby, plachty, nalepky, popisky, tabule, ... Ak by mal niekto zaujem podporit nas, moze tak urobit osobne alebo aj prostrednictvom darovania 2% z vasich dani pre AERO SLOVAKIA – AVIATIK KLUB, o.z., IČO: 42041031
Ideálne je umiestnenie pod nejakým "prístreškom" ale pri tolkých exponátoch to musí byť dosť nákladné. Aj celkovo tá starostlivosť určiete nieje jednoduchá. Tu je ešte foto → pamätná tabula ktorá sa nachádza v ZŠ Veľké Zálužie.
Přílohy
mail: lukofak@gmail.com Lepím hlavne letectvo 1/48 a námorníctvo (ponorky).