Ono to zareagovalo jen s drobným /čtyřiadvacetihodinovým/ zpožděním. Takže je to tam, díky glockovi, dvakrát. A ještě mi nedošlo, že ústavní označení se shoduje se symboly smajlíků. Ach jo! Lépe se té žluté mrše vyhnout.
Mirek glock Říha píše::arrow: a opět dvě fotky na 534 v LW "barvách"
konva píše:Jestli mě ty dvě fota vlečné dostaly, a díky moc za ně, tak ta dnešní mě fakt porazila. To vypadá a nejen vypadá, že je to první verze s kabinou a hrbem posledního provedení. Bk čko to být nemůže ,protože tam by nepásly motorový kryty z první verze a ty tady jsou. Krásnej rébus , nádhernej , vzácná fotka - ještě jednou díky za ní.
Migrifič píše:Zdravím pánové a obracím se na zdejší Aviatiky s prosbou zdali někdo neví trupové označení Avií B-534Bk, které sloužily u 2.LP dr. Beneše v Olomouci. Podle záznamů by jich tu mělo ještě před mobilizací sloužit 5 kusů u 51 letky. Na straně 33 tohoto tématu je fotka těchto 5 kusů B-534Bk s bílou polovinou vrtulového kuželu, což bylo barevné rozlišení 51 letky. No a taky byly přiděleny k 2. lp 3 kusy Avia B-71 které byly dislokovány v Přerově Henčlově. Podařilo se mi zjistit, že jedna B-71 měla trupové označení V7. Nevíte náhodou označení dalších dvoiu mašin? Děkuji předem
Zpět na Československé letectvo 1918 - 1939
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků