"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„ Leó Szilárd
Model vypadá pěkně, jen ses mohl vypořádat s touhle mezerou, ale byla to patrně recenzní stavba.
image.jpg (11.75 KiB) Zobrazeno 4692 krát
Taky jsem se chtěl zeptat, něco jsem tu pochytil ohledně výkresů. Ty z Winsocku jsou akceptovatelné? Zdá se mi, že model jim poměrně odpovídá, hlavně ten čumák, o kterým se vede diskuze.
Model je fajn, rýchlo postavený...mňa ale zaujíma iná otázka. Včera som sa pustil do stavby aj keď chcmelnice nestaviam, narazil som na problém ktorý predpokladám nemá byť. Dekál Lozenge je krásny, skvele kopíruje povrch...naozaj nádhera...ale je malý mne chýba aj na bokoch aj na šírke cca 3mm?! asi.. Požičal som si pár fotiek z Vašej stavby a Vám sa evidente stalo to isté... Rovnako dekál na krídelné vzpery je malý a chýba celá predná aj zadná strana...
Ano jsou malé. Jak napsal pan Šulc, je třeba si zvyknout...
"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„ Leó Szilárd
Je to stejně jedno, ten vyblitý odstín tam nehodlám vůbec dávat.
No pokud nedojde k opravě v dalších sériích tak to je zatím tak, že dostanete původní "vyblité" obtisky a k nim opravný pásek s o něco tmavšími barvami.
Ano, mám krabici objednanou v předprodeji, obtisky Lozenge mají vyblité barvy, jsou malé a žádný přidaný pásek.